Wij kunnen een beperkt aantal verjaardagsarrangementjes verzorgen. (niet op zondagen)
Vol=vol

Gezien de prijsstijgingen van de afgelopen tijd, hebben wij helaas de (entree)prijzen moeten verhogen.
Speeltuin Groenendaal is de ideale plek voor een verjaardagsfeestje. Lekker spelen terwijl de ouders heerlijk op het terras zitten. Wij bieden een uniek arrangement aan voor € 11,00 per persoon, met een minimum van 6 kinderen.
Hier kunnen de ouders eventueel ook gebruik van maken, maar zij kunnen ook los bestellen.

Uiteraard kan je ook zonder arrangement een verjaardagsfeestje vieren, dan gelden de standaard prijzen. 

Wat zit er in het pakket?

Entree speeltuin
Toiletgebruik
Een treinrit met de Speeltuin Express
De Kinder-Doe wandeling
Twee drankjes
Zakje chips of snoep
IJsje naar keuze
Frietjes met mayonaise en ketchup
Snack; keuze uit kipnuggets, frikandel, kroket of kaassouflé

Hoe wordt alles geregeld?
Speeltuin Express

Alles wordt door onze medewerkers tot op de puntjes verzorgd. Bij binnenkomst zullen we met u de dag doornemen en een planning maken (hoe laat eten, trein, etc.). Uiteraard zal er ook voor de jarige gezongen worden. Voor het feestje wordt er ook een eigen aangeklede tafel gereserveerd op naam van de jarige zodat iedereen gezellig bij elkaar kan zitten. Dit is meestal in onze feestzaal, tenzij het erg lekker weer is want dan zit je natuurlijk liever buiten (het kan altijd nog binnen). Het eten wordt voor de jarige omgeroepen en bezorgd bij de feesttafel. Tevens krijgt de jarige een leuke “KINDER-DOE-WANDELING”; een wandelingetje door het Groenendaalse bos met diverse spelletjes en opdrachtjes die jullie op eigen gelegenheid kunnen doen.

Aan het einde van de dag kunt u alles in één keer afrekenen. 

Wanneer kan ik mijn feestje vieren?

Als we open zijn, kan er altijd een feestje gevierd worden 🙂 Woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag zijn goede dagen om een feestje in de speeltuin te vieren. Aangezien we voornamelijk met studenten en scholieren werken, is vooralsnog alleen de zaterdag beschikbaar.
Wilt u geen gebruik maken van het arrangement, dan kunt u gewoon langs komen. U hoeft niet te reserveren en de standaard entreeprijzen gelden. Voor een arrangement moet er wel gereserveerd worden zodat alles in orde gemaakt kan worden. Op zon- en feestdagen kunnen wij helaas geen arrangementjes verzorgen.  

Waar kan ik reserveren?

Hebben wij u interesse gewekt en u wilt een reservering doen, klik dan op het aanmeldingsformulier. Reserveer op tijd, want er is een maximum voor het aantal feestjes per dag. 

Mochten de voorspellingen erg slecht zijn of is de jarige onverwachts ziek geworden zijn, dan kunt u tot 24 uur van te voren via de mail kosteloos annuleren.
Doet u dit later of helemaal niet 🙁 dan rekenen wij annuleringskosten 10% van de gereserveerde totaalprijs met een minimum van 15 euro.

Zelf een feestje organiseren?

Wanneer u zelf uw feestje wilt verzorgen, stuurt u dan even mailtje met wat u wilt doen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naast kinderverjaardagen is de speeltuin ook zeer geschikt voor familiedagen, de verjaardag van opa, het 40 jarig huwelijksjubileum, een buurtuitje of een andere gezellige feestsamenstelling! Komen jullie met een grote groep, dan vinden we het fijn als je dat even laat weten. Dan zorgen we in ieder geval dat we genoeg appeltaart bakken. Er gelden wel een aantal ‘spelregels’ als u zelf een feestje organiseert. Wilt u niet voor verrassingen staan, lees deze dan even door. Houdt u zich hier niet aan, dan loopt u het risico dat u geweigerd wordt. Onder geen voorwaarde mag u eigen alcoholische dranken meenemen.