Speeltuin Groenendaal is heel geschikt voor het ontvangen van groepen kinderen. Schoolreisjes, kinderfeestjes of uitstapjes van verenigingen worden gegarandeerd een succes! Al jaren zijn wij een vaste stek voor vele scholen en verenigingen in de omgeving. De kinderen vermaken zich de hele dag met schommels, glijbanen, klimmen & klauteren, waterbaan voor de warme dagen en nog veel meer…

Arrangement

Wij bieden momenteel twee pakketten aan: het egeltjespakket en het kabouterpakket. De arrangementen gelden voor schoolreisjes vanaf 25 personen. Er geldt één pakket per school. De begeleiders kunnen in plaats van een ijsje ook een kop koffie of thee krijgen binnen de pakketprijs. Gezien alle problemen om roosters rond te krijgen zijn wij in september op de maandagen en dinsdagen helaas gesloten.

Egeltjespakket € 4,20 per persoon (seizoen 2024)
Entree speeltuin
Toiletgebruik
Treinritje met de Speeltuin Express
IJsje


Kabouterpakket € 8.20 per persoon (seizoen 2024}
Entree speeltuin
Toiletgebruik
Treinritje met de Speeltuin Express
IJsje
Frisdrankje
Frietje met mayonaise of ketchup (glutenvrij)

Bij aankomst tellen we alle koppen en laten we jullie je eigen plek voor de dag zien. In onze speciaal ingerichte en ruim overdekte serre staan voor iedere school gereserveerde tafels klaar voor en is er ruimte om de tassen en jassen te plaatsen. In deze ruimte kunnen jullie ook eten. We nemen samen even de dag door; bijvoorbeeld hoe laat jullie met de trein willen gaan en wanneer we ijsjes gaan eten. Dan kunnen we de kinderen op tijd omroepen om te verzamelen. 

Reserveren

Het is wel noodzakelijk om te reserveren voor groepen met meer dan 25 kinderen. Zo kunnen wij overzicht houden over hoeveel gasten wij verwachten, zodat het voor iedereen leuk blijft. Wilt u reserveren, ga dan direct naar ons aanmeldingsformulier en vul deze in het geheel in. Vervolgens sturen wij u een schriftelijke bevestiging.

Tot 7 dagen van te voren kunt u ons laten weten welk pakket en welke aanvullende zaken u wilt.

Mochten de voorspellingen erg slecht zijn, dan kunt u tot 24 uur van te voren via de mail kosteloos annuleren. Doet u dit later of helemaal niet 🙁 dan rekenen wij annuleringskosten 10% van de gereserveerde totaalprijs met een minimum van 25 euro.

Op schoolreis zonder arrangement

U kunt uiteraard ook alleen entreekaartjes kopen, zonder een pakket. Dan geldt de gewone reguliere entreeprijs. Zowel de kinderen als voor de leiding inclusief het toiletgebruik. Natuurlijk is er ook een ijsje of een drankje naar keuze inbegrepen.

Bij het bezoek aan onze speeltuin kun je een hapje en een drankje kopen aan de snackbar. Naast een lekker kopje koffie of thee en verschillende soorten frisdrank voor de kinderen is er ook ijs en snoep verkrijgbaar. Voor de grotere trek kun je frietjes en (broodjes) kroket of frikandel kopen.

Eten en drinken

Wil je (zonder arrangement) met een grote groep gebruik maken van onze catering? Dan zijn we hier graag van op de hoogte. Geef dit door bij de reservering of neem contact met ons op. Zijn er speciale wensen? Zijn er kinderen (of begeleiders) die een suikervrij dieet volgen? Of heb je de friet liever zoutloos?
Laat het ons weten! Indien mogelijk zal de catering aan het verzoek voldoen.