Velen zullen hem kennen als de speeltuinkat; Janus
woont al een aantal jaar in het Groenendaalse Bos. Hij heeft een baasje in Heemstede, maar voelt er niet veel voor om binnen te wonen. Hij is liever in de speeltuin.

Maar hoe gaat dat dat nu de speeltuin dicht is? Hij heeft een lekker plekje in de schuur en we zorgen dat hij elke dag wat eten en te drinken heeft staan. Ondertussen houdt hij de speeltuin goed in de gaten en kan hij niet wachten om weer in het zonnetje te liggen!

Onlangs was hij een paar weken vermist, maar gelukkig is hij uiteindelijk in Schalkwijk opgedoken. We zijn blij dat hij weer terug is, het heeft zelfs de lokale krant gehaald! Als de lente aanbreekt zullen jullie hem zeker weer op het terras tegen komen. Hij houdt van een aai en de slagroom op de appeltaart. Tot dan!

Categorie├źn: Geen categorie