Dat de speeltuin niet alleen voor kinderen is, wisten wij natuurlijk al lang. Dagelijks zien we allerlei generaties in het klimtoestel hangen en op het terras genieten van een ijsje. Iedereen is bij ons even kind! Pluspunt Zandvoort organiseert regelmatig uitjes en vorige week stond Groenendaal op het programma. Een bezoekje aan de nostalgische speeltuin kon daaraan natuurlijk niet ontbreken. Lees hieronder het hele artikel of ga naar de website van de Heemsteedse Courant.

ZANDVOORT/HEEMSTEDE Pluspunt Zandvoort organiseert met enige regelmaat uitstapjes voor senioren, ook in de zomervakantie. Vorige week stond er een uitstapje naar Groenendaal op het programma. Eerst naar de imker en toen naar de speeltuin. De senioren kregen van imker Pim Lemmers een enthousiaste uitleg over zijn bijenvolk. De deelnemers hingen aan zijn lippen en hebben veel geleerd. De potjes honing vonden gretig aftrek; zodanig zelfs dat hij nog potjes kwam naleveren.

Vervolgens streken de senioren neer op het terras van Speeltuin Groenendaal. Een van de gasten liet achteraf weten: “Het was weer super daar: iedereen heeft geweldig genoten van de heerlijke patat, broodjes kroket, taart en lekker wat drinken. Net als vorige keer mochten wij ook dit jaar niet afrekenen: wat een toppers zijn het daar toch. Héél véél dank lieve Marc en Nina en natuurlijk ook jullie fantastische medewerkers. Jullie worden vast de winnaar van het Leukste uitje van Noord Holland 2020”.

Categorieën: Geen categorie