Facebook

Speeltuin Groenendaal is de ideale plek voor een verjaardagsfeestje. Lekker spelen terwijl de ouders heerlijk op het terras zitten. Wij bieden een uniek arrangement aan voor €9,50 per persoon, met een minimum van 6 kinderen. Hier kunnen de ouders eventueel ook gebruik van maken, maar zij kunnen ook los bestellen. 

 

Aangezien onze krachten voornamelijk scholieren en studenten zijn kunnen wij tot na de examens buiten de schoolvakanties om alleen op de zaterdag het arrangement verzorgen.
Dat is in 2018 dus na 23 mei weer mogelijk
Op Zon- en Feestdagen kunnen wij helaas geen arrangementjes verzorgen.

Wat zit er in het pakket?

  • Entree
  • Gratis toiletgebruik
  • Twee drankjes
  • Een zakje chips of ander snoep
  • Een ijsje naar keuze
  • Frietjes met mayonaise en ketchup
  • Keuze uit kipnuggets/frikandel/kroket/kaassoufle
  • En een rit met de Speeltuin Express

Alles wordt door onze medewerkers tot op de puntjes verzorgd. Bij binnenkomst zullen we met u de dag doornemen en een planning maken (hoe laat eten, trein, etc.). Het eten wordt bij u bezorgd. Uiteraard zal er ook voor de jarige gezongen worden. Voor het feestje wordt er ook een eigen aangeklede tafel gereserveerd op naam van de jarige zodat iedereen gezellig bij elkaar kan zitten. Dit is meestal in onze feestzaal (zie foto), tenzij het erg lekker weer is want dan zit je natuurlijk liever buiten (het kan altijd nog binnen). Tevens krijgt de jarige met al hun genodigden een leuke "KINDER-DOE-WANDELING" een wandelingetje door het Groenendaalse bos met diverse spelletjes en opdrachtjes. 

Mocht u geen gebruik willen maken van een arrangement, dan gelden de standaard prijzen. Er gelden wel een aantal 'spelregels' als u zelf een feestje organiseert. Wilt u niet voor verrassingen staan, lees deze dan even door.  

Voor een arrangement moet er wel gereserveerd worden zodat alles in orde gemaakt kan worden. 

Hebben wij u interesse gewekt en u wilt een reservering doen, klik dan op het aanmeldingsformulier. Reserveer op tijd, want er is een maximum voor het aantal feestjes per dag.

Mochten de voorspellingen erg slecht zijn of is de jarige onverwachts ziek geworden zijn, dan kunt u tot 24 uur van te voren via de mail kosteloos annuleren.
Doet u dit later of helemaal niet :-(  Dan rekenen wij annuleringskosten 10% van de gereserveerde totaalprijs met een minimum van 15 euro.

 

 

Joomla templates www.joomlashine.com