Facebook

Ontdek de nostalgische speeltuin, een scooterbotsautobaan, klimrekken, een familieschommel, een waterbaan, een minitrein express op echte rails en nog veel meer. Meer foto's van onze speeltuin zijn overigens te vinden op onze Facebookpagina. Speeltuin Groenendaal is een avontuurlijke speeltuin voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor een leeftijd doelgroep tot 10 jaar. Voor de jongsten hebben wij een kleiner klimtoestel, zodat ze rustig kunnen spelen. 

Bij binnenkomst krijgt iedereen de speeltuin kabouterstempel, zo kan je de hele dag in en uit lopen. Ga bijvoorbeeld een rondje door het prachtige Wandelbos Groenendaal, langs de Heksenhut of de kinderboerderij ´t Molentje aan de overkant. Je kan ook ´s middags nog terugkomen na het middagslaapje, ideaal!

Regen hoort niet bij een speeltuin, ook niet bij de onze. Echter, de kinderen vinden een paar spetters meestal geen belemmering om lekker te spelen, terwijl u lekker overdekt kunt zitten. Als het droog is, maken wij alle toestellen weer droog. Met de stempel kan je ook na de bui nog terug komen om een paar uur te spelen. Wij zijn momenteel bezig om de "slechtweer" voorziening uit te breiden. 

  

     

 

 

Eten en drinken

Bij het bezoek aan de speeltuin kun je een hapje en een drankje kopen in onze gezellige snackbar, er is geen bediening. Naast een lekker kopje koffie of thee en verschillende soorten frisdrank voor de  kinderen is er ook ijs en snoep verkrijgbaar. Voor de grotere trek kun je frietjes, (broodjes) kroket (zonder varkensvlees), frikadel of kaassoufflé kopen. We hebben natuurlijk nog veel meer, u kunt ons aanbod hier bekijken. Onze friet en mayonaise zijn glutenvrij en wij bakken alles uitsluitend in vloeibare plantaardige olie. 

Wil je met een grote groep gebruik maken van onze catering? Dan zijn wij hier graag van op de hoogte. Neem contact op met de speeltuin! 

En vergeet niet: uw entreekaartje is geldig voor een gratis ijsje of drankje naar keuze! 

Zelf meegebrachte spullen

Wanneer u zelf uw feestje wilt verzorgen, stuurt u dan even mailtje met een omschrijving. Zet hierin wat u wilt doen en wat u gaat meenemen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons, wat wel kan en wat NIET kan. Komt u zonder onze toestemming en/of overleg toch, dan loopt u het risico dat u geweigerd wordt.

Onder geen voorwaarde mag u eigen alcoholische dranken meenemen.

 

    

 

 

 

Joomla templates www.joomlashine.com